EIWITRIJKE APPEL-KANEEL CAKE

EIWITRIJKE APPEL-KANEEL CAKE

EIWITRIJKE APPEL-KANEEL CAKE

4 eieren

2 tl kaneel

50 g havermout

2 tl bakpoeder

80 g eiwitpoeder Cookie & Cream

1 rijpe banaan

350 g appelmoes

kneepje zoetstof

 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de eieren, havermout, eiwitpoeder, appelmoes, kaneel, bakpoeder en zoetstof bij elkaar in 1 bak. Mix dit tot een geheel met een staafmixer, blender of keukenmachine.
  3. Doe de cake 30 minuten in de over, totdat ie goudbruin is. Test met een satéprikker of de cake gaar is. Zo niet? Zet hem nog even terug in de oven!
  4. Snijd de cake in 10 plakken. Deze kun je inpakken in folie en bewaren in de vriezer. Zo heb je altijd een gezond en lekker tussendoortje in huis.

www.manons.fit