GROUP TRAINING

Onze club, midden in de bossen, nodigt uit om tot het maximale te gaan. Geen afleiding maar inspiratie, geen excuses maar toewijding. En met een aanbod van meer dan 60 trainingen per week is er voor jou altijd een moment om te knallen. Bikkelen, zweten en jezelf overtreffen; daar draait het om. De groepstrainingen houden we bewust klein (max. 12 personen) waardoor jij altijd de volle aandacht krijgt. Die verdien je. Gun jezelf een optimale workout en sta versteld van de resultaten.

Vraag nu een proeftraining aan:

Na het invullen nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Je zit nog nergens aan vast. Of bel ons zelf op 040 – 843 69 16.

Cross Training

Cross Training is een intensieve full-body powertraining van 45 minuten waarin verschillende trainingsmethoden worden gecombineerd ter verbetering van kracht, explosiviteit en conditie. De groep is klein, de aandacht is groot en de training is nooit hetzelfde.

Cross Strength

Als je nóg een stapje verder wilt gaan in je kracht- en spierontwikkeling dan is Cross Strength jouw ideale match. Vergeet het eindeloos sjouwen met gewichten zonder het gewenste resultaat. Wil je écht sterker en gespierder worden, meld je dan aan bij deze fullbody powertraining.

Cross Skills

Mocht je nu wél de intentie hebben om op het niveau te komen van Cross Training of Cross Strength maar mis je de juiste skills of conditie, meld je dan aan voor de Cross Skills. Middels deze trainingen maakt SPARCK je in no-time klaar voor het echte werk.

Boxing  Bags

Wil je een complete high-intensity workout, ga dan voor onze Boxing Bags training. Train ‘Rockystyle’ door o.a. push-ups, touwtje springen, buikspieroefeningen en squats in hoog tempo af te wisselen met stoten en trappen op de zak.

Boxing

Bij Boxing leer je de techniek en tactiek van de sport. Tijdens de 45 minuten durende training worden voetenwerk, oog-hand coördinatie en stootcombinaties intensief getraind. Word scherper, sterker en fitter via het boksaanbod van SPARCK.

Boxing Skills

Mocht je nu wél de intentie hebben om op het niveau te komen van Boxing en Boxing Bags maar mis je de juiste skills of conditie, meld je dan aan voor de Boxing Skills class. Middels deze lessen maakt SPARCK je in no-time klaar voor het echte werk.

Yoga Power

SPARCK heeft een prachtige yogaruimte en biedt dynamische yogalessen van 60 minuten. Yoga Power is een actieve vorm van Yoga en voelt meer als een work-out. De focus ligt op de bewegingen en het ritme van de ademhaling maar helpt ook zeker met ontspannen en verzetten van de gedachten. Verbeter je kracht, stabiliteit, coördinatie en lenigheid bij Yoga Power.

Yoga Yin

Yoga Yin concentreert zich op passieve houdingen die je lang vasthoudt. Hierdoor word je mentaal en fysiek uitgedaagd om totaal te ontspannen. Yoga Yin heeft een grote impact op jouw flexibiliteit en helpt je bij de ontwikkeling van meer rust in het hoofd.

MEMBERSHIPS

GROUP TRAINING MEMBERSHIP

€60 per maand

 

Inclusief:

  • Onbeperkt deelnemen aan alle groepstrainingen
  • Per kalendermaand opzegbaar
  • Maximaal 12 pers. per groep
  • Eenmalige kickstart kosten € 50,-

GROUP TRAINING RITTENKAART

25-pack: €250

 

Inclusief:

  • Te gebruiken voor alle groepstrainingen
  • Drie jaar geldig
  • Maximaal 12 pers. per groep
  • Eenmalige kickstart kosten € 50,-

Doen jullie niet aan inschrijfgeld? 

Jawel, dat is onze KICKSTART á €50.

Wat krijg je daarvoor: een uitgebreide bewegingsanalyse, één op één met een Personal Trainer en een kennismakingsgesprek met onze voedingscoach. Met de bewegingsanalyse kijken we hoe je ervoor staat qua belastbaarheid en krijg je een gedegen en persoonlijk warming-up programma om deze te vergroten. Tijdens het gesprek met de voedingscoach worden er ook lichaamsmetingen gedaan, zo krijgen we een goed beeld van hoe je ervoor staat en kan jouw progressie worden bijgehouden.