SPARCK GROUP TRAINING

Group Training is dynamisch en uitdagend. Je sport niet samen, je sport niet alleen: met elkaar traint ieder voor zich. De groepsdynamiek bij SPARCK is geweldig. We werken hard en met veel plezier. In een energieke sfeer die je motiveert om je grenzen te verleggen. We trainen in kleine groepen(max. 12 personen), zodat we iedereen kunnen blijven voorzien van persoonlijk advies. Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod.

Crosstraining

Crosstraining is een veelzijdige en complete training waarin verschillende trainingsmethoden worden ge- combineerd ter verbetering van kracht, explosiviteit en conditie. Een zeer intensieve workout.

Zaktraining

Zaktraining is de conditionele variant van boksen: we combineren stoten en trappen op de bokszak met diverse oefeningen en touwtje springen. Een perfecte workout voor je conditie.

Bootcamp

Bootcamp is een allround outdoor training gericht op kracht en conditie. Met een fijne groep mensen een uur lang trainen tussen de bossen, velden en waterpartijen van Landgoed Eikenburg.

Yoga

Yoga vergroot je flexibiliteit, kracht en focus. Je komt volledig in balans. We bieden lessen in een stevig tempo met de perfecte verhouding tussen Yin (ontspanning) en Yang (inspanning).

Swimming

Zwemmen is de perfecte manier om je kracht en longcapaciteit te vergroten, zonder je gewrichten te belasten. Een serieuze training, waarin we werken aan je techniek. In ons eigen bad, voor ieder niveau.

Running

Tijdens onze 5-weekse Running workshops verbeteren we je looptechniek en duurvermogen. De beginnersgroep helpt je opweg naar de 5 km. En de gevorderdengroep naar de 10 km of halve Marathon.

Boxing

Bij Boxing leer je de techniek van het stoten en de tactiek van het spel. We trainen je voetenwerk en hand-oog coördinatie in verschillende combinaties. En je leert te anticiperen op je groepsgenoten.

Ballsports

Onze coole gymzaal staat tot ieders beschikking. We stimuleren iedereen hier gebruik van te maken, denk aan: Volleybal, Badminton, Tafeltennis, Handbal, Turnen, Voetbal, Basketbal.

Vraag een proeftraining of intake aan.

Na het invullen nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Je zit nog nergens aan vast. Of bel ons zelf op 040 – 843 69 16.