High Tech Triathlon, 2 september 2018

High Tech Triathlon, 2 september 2018

 

 

Bij Sparck werken samen met onze leden naar sportieve evenementen toe. Wij hebben de trainers en trainingen in huis om jou een topprestatie neer te laten zetten op het door jou gekozen evenement. Dit jaar staat ook de High Tech Triathlon op het programma .

Op zondag 2 September wordt deze unieke innovatieve Triathlon georganiseerd in Eindhoven! De High Tech Campus is het decor van dit spectaculaire evenement. Er zijn individuele en estafette afstanden van een 1/8  en een 1/4 Triathlon voor werknemers van de Campus en open series voor liefhebbers van buitenaf.

De High Tech Campus staat bekend als de slimste km² van Nederland en wordt door velen omschreven als het Silicon Valley van Europa. Ruim 160 bedrijven en 11.000 werknemers zijn hier dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en innovaties. Naast deze bedrijvigheid heeft de High Tech Campus alle faciliteiten in huis om een unieke Triathlon te organiseren.

  • Er wordt gezwommen in de vijver van de Campus
  • Het supersnelle fietsparcours loopt langs het hoofdkantoor van Shimano
  • Er wordt gelopen langs bedrijven als Philips en ASML
  • En er wordt gefinisht op de boulevard van het terrein; De Strip!

In de ochtend zullen werknemers van de High Tech Campus de strijd aangaan met elkaar en s’middags zijn liefhebbers en atleten van buitenaf aan de beurt. Meer informatie over de starttijden en inschrijven vind je op de programma pagina. Voor meer info over het parkoers ga je naar onze parkoers pagina.

Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek!

Speciaal programma voor de deelnemers:

Ma 7 mei 17:45u Running

Zo 27 mei 8:30u Swimming
10:00u Cycling

Di 5 juni 20:30u Swimming

Zo 24 juni 8:30u Swimming
10:00u Cycling

Zo 8 juli 8:30u Swimming
10:00u Cycling

Zo 12 aug 8:30u Swimming
10:00u Cycling

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens de voorbereiding, laat hieronder een bericht achter.