Nutrition coaching

NUTRITION COACHING

Voeding biedt kansen, voor iedereen. Maar zeker voor wie besluit om in beweging te komen. Dat heeft een paar hele simpele, (bio)logische redenen. Voeding is je belangrijkste energieleverancier: het levert je brandstof om met je lijf te kunnen doen wat je wilt. En stoffen waar je spieren, vezels en vetweefsel mee worden opgebouwd. Het mooie is: je hebt het zelf in de hand! SPARCK ondersteunt je maximaal in het bereiken van je sportieve doelen. Daarom hebben we een specialist in de arm genomen waarbij je terecht kunt voor praktisch advies over je V-O-E-D-I-N-G. Geloof ons: het is van onschatbare waarde, voor iedereen die sport en dus ook voor jou.

We proudly present (y)our partner: FOOD&YOU

SPARCK heeft een perfecte partner gevonden in FOOD&YOU: een specialist in (sport)voeding en gezondheid, met ruime ervaring in het begeleiden van sporters. Het is een club die je helpt om je trainingsdoelen te bereiken met praktisch, persoonlijk en doeltreffend advies. Ze leveren precies dát wat wij je willen bieden: een voedingsplan waarmee je meer resultaat haalt uit je trainingen en een stuk lekkerder traint.

Wat kun je verwachten?

Praktische tips
Geen diëten, pillen of poeders, maar gewoon: normaal eten dat je zelf kunt samenstellen. We geven tips waarmee je direct aan de slag kunt. En wílt, omdat we je uitleggen waarom.
Effectieve coaching
We meten je progressie na ieder consult. We bespreken je sportieve prestaties en je dagelijkse uitdagingen. Waar nodig sturen we bij, zodat je de juiste resultaten blijft boeken.
Persoonlijk advies
We vertellen je in welk gangpad je moet zijn om je patronen te doorbreken. Op zo’n manier dat het werkbaar is voor jou. We houden rekening met je huidige eetpatroon, lifestyle, gezinssituatie en carrière.
Blijvende resultaten
We zorgen voor een structurele verandering. Niet alleen in jouw idee over voeding: ook in je gedrag. We helpen je aan een gezondere leefstijl, waarmee je fitter wordt en blijft.

Vraag nu vrijblijvend een intake aan:

Leuk dat je langskomt. We nemen contact met je op om een afspraak te maken. Dit verplicht je tot niks. Bel je liever zelf? Dat kan: 040 – 843 6916.