Personal training

Personal training

Goed dat je hier bent aanbeland. Welkom en chapeau! Vanaf hier gaat het over drie zaken: Wie ben je? Wie wil je worden? Hoe ga je daar komen?

SPARCK biedt antwoord op die laatste vraag met doelgerichte 1-op- 1 begeleiding door enthousiaste trainers met verstand van zaken. Wij noemen dat Personal Training.

Personal Training gaat over wat jij wilt bereiken. Doelen stellen, prestaties verbeteren, grenzen verleggen en resultaten boeken: dat is het pad naar succes. Wij begeleiden je daarin.

We leren je op verantwoorde wijze effectief en efficiënt te trainen. Op de manier en in de versnelling die bij jou past. Met een training die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Onze trainers zijn mensen waar je op kunt bouwen. Ze observeren, geven advies, maken je bewust, bieden houvast en motiveren je. Met een positieve focus en vooral: plezier!

Wij gaan de commitment aan met iedereen die wil werken aan een betere versie van zichzelf. Of je nu voor het eerst sinds jaren besluit weer te gaan sporten of wil excelleren op het hoogste niveau.

Lijkt het je wat? Kom dan eens langs om kennis te maken. Bel ons op 040-843 6916. Dan bespreken we jouw wensen en informeren we je over de mogelijkheden.

> NEEM CONTACT MET ONS OP