Wij zijn SPARCK

Wij zijn SPARCK

Bij SPARCK laten we je werken, aanpoten, altijd, maar we zijn ook je grootste supporter. Onze locatie, midden in de bossen, randje centrum, biedt je gegarandeerd een te gekke ervaring.

Heb je interesse in Cross Training, Yoga, Boxing of Personal Training, dan is SPARCK dé plek. Meer dan 60 groepstrainingen per week, dus genoeg opties om te knallen. Met max. 12 personen per training, heb je altijd de aandacht die je wenst: de groepen zijn klein genoeg om gezien te worden, en groot genoeg om in weg te duiken. Óf maak het nog persoonlijker en laat je begeleiden door een Personal Trainer.

Bij SPARCK breek je door je plafond heen. Je bent sterker dan je denkt en dat zal je ervaren. Je presteert beter. Tijdens de trainingen én daarbuiten. Het is tijd om je grenzen te verleggen.

Iedereen heeft het in zich, niet iedereen haalt het eruit.
Jij wel? Dan hoor je bij ons.

Wij zijn SPARCK.

MEET THE TEAM

Janneke

Trainer

Cas

Trainer

Gabriel

Trainer

Lonneke

Yoga Teacher

Stefan

Trainer

Bas

Boxing trainer

Karlijn

Yoga Teacher

Sebastiaan

Trainer

Lex

Trainer

Kim

Nutritionist

Sven

Trainer

Denise

Yoga Teacher

Dick

Trainer

Marcel

Trainer

Irma

Yoga teacher

Tim

Yoga teacher

Hans

Co-Founder

Ton

Running Trainer

Imte

Co-Founder

Bart

Swim Trainer

LOCATION

SPARCK sportsclub beschikt over een prachtige nostalgische sporthal op Landgoed Eikenburg, aan de Aalsterweg in Eindhoven. Je vindt ons tussen 30 hectare aan bossen en velden. We zijn makkelijk bereikbaar, met de fiets maar ook met het OV. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op eigen terrein.

PARTNERS