SPARCK sportsclub

Onze club, midden in de bossen, nodigt uit om tot het maximale te gaan. Geen afleiding maar inspiratie, geen excuses maar toewijding. En met een aanbod van meer dan 60 trainingen per week is er voor jou altijd een moment om te knallen. Bikkelen, zweten en jezelf overtreffen; daar draait het om. De groepstrainingen houden we bewust klein (max. 12 personen) waardoor jij altijd de volle aandacht krijgt. Die verdien je. Gun jezelf een optimale workout en sta versteld van de resultaten.

Iedereen heeft het in zich, niet iedereen haalt het eruit. Jij wel? Boek dan nú een proeftraining.

Cross Training

Cross Training is een intensieve full-body powertraining waarin verschillende trainingsmethoden worden gecombineerd ter verbetering van kracht, explosiviteit en conditie.

Boxing

Bij Boxing train je gefocust op conditie, snelkracht en coördinatie. Je voetenwerk, oog-hand coördinatie én stootcombinaties worden intensief getraind. Boxing Bags is een high-intensity workout met oefeningen die elkaar in hoog tempo afwisselen.

Yoga

Bij Yoga werk je aan mentale kracht, fysieke stabiliteit, lenigheid en je ademhaling. Ontwikkel meer rust in je hoofd bij Yoga Yin en verbeter je kracht, stabiliteit en coördinatie bij Yoga Power.

Personal Training

Wie je ook bent, waar je ook staat, samen zorgen we dat je komt waar je zijn wilt. Ambitieuze doelen en duurzame resultaten, dat is waar we voor staan. Of je nu wil afvallen, een killer body wil, kampt met fysieke klachten, of voor een enorme sportieve uitdaging staat. Ons team van 20 trainers bestaat uit generalisten en specialisten. Wat ze echter gemeen hebben is kennis, ervaring, betrokkenheid, passie, en karakter.