SPARCK sportsclub

Onze club, midden in de bossen, nodigt uit om tot het maximale te gaan. Geen afleiding maar inspiratie, geen excuses maar toewijding. En met een aanbod van meer dan 60 trainingen per week is er voor jou altijd een moment om te knallen. Bikkelen, zweten en jezelf overtreffen; daar draait het om. De groepstrainingen houden we bewust klein (max. 12 personen) waardoor jij altijd de volle aandacht krijgt. Die verdien je. Gun jezelf een optimale workout en sta versteld van de resultaten.

Iedereen heeft het in zich, niet iedereen haalt het eruit. Jij wel? Boek dan nú een proeftraining.

Vraag nu een proeftraining aan:

Na het invullen nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Je zit nog nergens aan vast. Of bel ons zelf op 040 – 843 69 16.

Cross Training

Cross Training is een intensieve full-body powertraining waarin verschillende trainingsmethoden worden gecombineerd ter verbetering van kracht, explosiviteit en conditie.

Boxing

Bij Boxing train je gefocust op conditie, snelkracht en coördinatie. Je voetenwerk, oog-hand coördinatie én stootcombinaties worden intensief getraind. Boxing Bags is een high-intensity workout met oefeningen die elkaar in hoog tempo afwisselen.

Yoga

Bij Yoga werk je aan mentale kracht, fysieke stabiliteit, lenigheid en je ademhaling. Ontwikkel meer rust in je hoofd bij Yoga Yin en verbeter je kracht, stabiliteit en coördinatie bij Yoga Power.

MEMBERSHIPS

GROUP TRAINING  MEMBERSHIP

€60 per maand

 

Inclusief:

  • Onbeperkt deelnemen aan alle groepstrainingen
  • Per kalendermaand opzegbaar
  • Maximaal 12 pers. per groep
  • Eenmalige kickstart kosten € 50,-

GROUP TRAINING RITTENKAART

25-pack: €250

 

Inclusief:

  • Te gebruiken voor alle groepstrainingen
  • Drie jaar geldig
  • Maximaal 12 pers. per groep
  • Eenmalige kickstart kosten € 50,-

Doen jullie niet aan inschrijfgeld? 

Jawel, dit is onze Kickstart en die kost €50.

Wat krijg je daarvoor: een uitgebreide bewegingsanalyse, één op één met een Personal Trainer en een kennismakingsgesprek met onze voedingscoach.

Met de bewegingsanalyse kijken we hoe je ervoor staat qua belastbaarheid en krijg je een gedegen en persoonlijk warming-up programma om deze te vergroten. Tijdens het gesprek met de voedingscoach worden er ook lichaamsmetingen gedaan, zo krijgen we een goed beeld van hoe je ervoor staat en kan jouw progressie worden bijgehouden.