Selecteer je proeftraining!

SPARCK sportsclub is een eersteklas sportclub in een monumentaal pand op landgoed Eikenburg. Daar verzorgen we trainingen voor sporters van ieder niveau. We bieden vernieuwende workouts, die zijn ontworpen om het beste uit jezelf te halen. Daar begeleiden we je in. Met deskundig en persoonlijk advies. Bikkelen, zweten en jezelf overtreffen: daar draait het om. En dat brengt niet alleen resultaat. Maar ook een erg goed gevoel.

Heb je al een proeftraining op het oog?

Crosstraining

Crosstraining is een veelzijdige en complete training waarin verschillende trainingsmethoden worden gecombineerd ter verbetering van kracht, explosiviteit en conditie. Een zeer intensieve workout.

Boxing

Bij Boxing leer je de techniek van het stoten en de tactiek van het spel. We trainen je voetenwerk en hand-oog coördinatie in verschillende combinaties. En je leert te anticiperen op je groepsgenoten.

Bootcamp

Bootcamp is een allround outdoor training gericht op kracht en conditie. Met een fijne groep mensen een uur lang trainen tussen de bossen, velden en waterpartijen van Landgoed Eikenburg.

Zaktraining

Zaktraining is de conditionele variant van boksen: we combineren stoten en trappen op de bokszak met diverse oefeningen en touwtje springen. Een perfecte workout voor je conditie.

Swimming

Zwemmen is de perfecte manier om je kracht en longcapaciteit te vergroten, zonder je gewrichten te belasten. Een serieuze training, waarin we werken aan je techniek. In ons eigen bad, voor ieder niveau.

Yoga

Yoga vergroot je flexibiliteit, kracht en focus. Je komt volledig in balans. We bieden lessen in een stevig tempo met de perfecte verhouding tussen Yin (ontspanning) en Yang (inspanning).

Running

Bij Running verbeteren we je looptechniek en duur- vermogen. En wil je specifiek naar een evenement toewerken? Onze looptrainers stellen voor jou het ideale schema samen. Ook geschikt voor beginners.

Personal Training

Doelen stellen en resultaten boeken. Onze Personal Trainers begeleiden je hierin. Ze leren je effectief en efficiënt te trainen. Op de manier die het beste bij jou past.

Vul je gegevens in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Na het invullen nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Je zit nog nergens aan vast. Of bel ons zelf op 040 – 843 69 16.

Waarom SPARCK de enige sportsclub is die geen korting geeft.

Een gratis sporttas. Sport gratis tot maart. Tijdelijk geen inschrijfgeld. Het zijn enkele van de lokkertjes die je moeten overhalen om te gaan sporten. Maar dan wel minimaal één of twee jaar. En dan hopen de meeste sportscholen dat je niet meer komt. Zij leven van ‘slapende leden’: de mensen met de goede voornemens die om de verkeerde redenen gaan sporten. Zij die de pas van hun sportschool uiteindelijk alleen gebruiken als ijskrabber.

Wij hebben geen pasjes; we kennen al onze leden persoonlijk. En aan jaarcontracten doen we ook niet. We werken met maand- lidmaatschappen en rittenkaarten. Zo kun je komen én gaan wanneer je wil. Want wij willen dat je bij ons komt sporten omdat jij je beter en fitter wilt voelen, niet omdat je ergens aan vastzit of vanwege een sporttas. De juiste motivatie zorgt voor het beste resultaat. En het juiste resultaat is de beste motivatie. Dat is waar onze focus ligt. En mede daarom zijn we de best gewaardeerde sportschool in Eindhoven.

Kom je er ook bij? Tot nu toe heeft niemand er ooit spijt van gehad! En op een kortingsactie hoef je dus niet te wachten. 😉