Personal Training

PERSONAL TRAINING

Goed dat je hier bent aanbeland. Welkom en chapeau! Vanaf hier gaat het over drie zaken: Wie ben je? Wie wil je worden? Hoe ga je daar komen? SPARCK biedt antwoord op die laatste vraag, met doelgerichte 1-op-1 begeleiding door trainers met verstand van zaken. Wij noemen dat Personal Training (PT). Het is de ideale trainingsvorm voor mensen die – nu eindelijk – écht iets of nóg meer willen bereiken. Met PT lukt dat, omdat alles in het teken staat van dat ene doel. En van jou.

Onze toegevoegde waarde

Je komt bij ons om iets te bereiken. Daar betaal je voor. En dat is een slimme keuze. Want we weten wat jou te doen staat en gaan niet over één nacht ijs.

Onze begeleiding

Je doet het op de eerste plaats natuurlijk vooral zelf. Maar wij zorgen dat je het waarmaakt. Daarvoor zijn we wie je nodig hebt op het juiste moment: je coach, mentor, hulplijn, boksbal en stok achter de deur.

Onze memberships

Van jaarcontracten wordt niemand blij. Dus daar doen we niet aan. Je krijgt een maandabonnement of rittenkaart dat je maandelijks kunt up- of downgraden. Je zit dus nooit ergens aan vast.

〉 SPARCK Memberships

Onze aanpak

Jij wilt weten wie je voor je hebt. Wij ook.
We doen een intake, fittest, lichaamsmeting, bewegingsanalyse en voedingsintake.
We werken een ideaal plan voor je uit.
Eentje waar we allebei achter staan, gericht op de kansen die we gaan benutten.
Je doet ’t niet in je uppie: we zijn een team.
We zorgen dat je het beste uit jezelf haalt, met open communicatie en positieve focus.
We zorgen dat je resultaten blíjft boeken.
En dat je traint met plezier. Dat testen, meten en evalueren we periodiek.

Vraag nu vrijblijvend een intake aan:

Leuk dat je langskomt. We nemen contact met je op om een afspraak te maken. Dit verplicht je tot niks. Bel je liever zelf? Dat kan: 040 – 843 6916.