Personal Training

PERSONAL TRAINING

Personal Training gaat over drie zaken: Wie ben je? Wie wil je worden? Hoe ga je daar komen? SPARCK biedt antwoord op die laatste vraag, met doelgerichte 1-op-1 begeleiding door trainers met verstand van zaken. Het is de ideale trainingsvorm voor mensen die écht iets, of nóg meer, willen bereiken. Met Personal Training lukt dat, omdat alles in het teken staat van dat ene doel. En van jou. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een wederzijdse kennismaking.

Vraag nu een intake aan:

Leuk dat je langskomt. We nemen contact met je op om een afspraak te maken. Dit verplicht je tot niks. Bel je liever zelf? Dat kan: 040 – 843 6916.

Onze toegevoegde waarde

Je komt bij ons om iets te bereiken. Daar betaal je voor. En dat is een slimme keuze. Want we weten wat jou te doen staat en gaan niet over één nacht ijs.

Onze begeleiding

Je doet het op de eerste plaats natuurlijk vooral zelf. Maar wij zorgen dat je het waarmaakt. Daarvoor zijn we wie je nodig hebt op het juiste moment: je coach, mentor, hulplijn, boksbal en stok achter de deur.

Onze memberships

Van jaarcontracten wordt niemand blij. Dus daar doen we niet aan. We hebben maandlidmaatschappen en rittenkaarten. Je zit dus nooit ergens aan vast.

MEMBERSHIPS

PERSONAL TRAINING MEMBERSHIP

4 x per maand: €200 per maand
8 x per maand: €350 per maand

 

Inclusief:

  • Periodieke metingen, testen en evaluaties
  • Onbeperkt sporten, inclusief groepstrainingen
  • Per kalendermaand opzegbaar
  • Eenmalige kickstart kosten € 50,-

PERSONAL TRAINING RITTENKAART

10-pack: €500
25-pack: €1100

 

Inclusief:

  • Periodieke metingen, testen en evaluaties
  • Drie jaar geldig
  • Eenmalige kickstart kosten € 50,-

Doen jullie niet aan inschrijfgeld? 

Jawel, dat is onze KICKSTART á €50.

Wat krijg je daarvoor: een uitgebreide bewegingsanalyse, één op één met een Personal Trainer en een kennismakingsgesprek met onze voedingscoach.

Met de bewegingsanalyse kijken we hoe je ervoor staat qua belastbaarheid en krijg je een gedegen en persoonlijk warming-up programma om deze te vergroten. Tijdens het gesprek met de voedingscoach worden er ook lichaamsmetingen gedaan, zo krijgen we een goed beeld van hoe je ervoor staat en kan jouw progressie worden bijgehouden.